Momentum

MOMENTUM: het christelijke jongerenevent voor 12-17 jarigen. MOMENTUM is een nieuw initiatief geboren door het verlangen om jongeren Jezus te zien ontmoeten. 3 oktober is het zover, dan start deze geweldige dag vol inspirerende sprekers, knallende worship en grappige verhalen. Er is ruimte voor 250 tieners dus weer er snel bij!

Over het event

Momentum is een landelijk tienerevent speciaal voor 12 tot 17-jarigen met een verlangen naar een aanraking van God! Zaterdag 3 oktober komen meer dan 200 tieners met verschillende achtergronden samen voor een gave dag vol knallende worship, inspirerende sprekers en bijzondere verhalen! 

De bekende aanbiddingsband Loft Worship zal vertegenwoordigd zijn, evenals sprekers als Jarno van Dijk van Kingdom Culture Ministries en Luuk Salomons van Streef!
In een tijd waarin veel events geannuleerd worden, kiest Momentum voor beweging. Het is essentieel dat zij God op een persoonlijke manier leren kennen. Momentum biedt hen een uitgelezen kans!

Tijdens dit event geven we God de ruimte om te doen wat Hij wil doen. We geloven dat jij als aanwezige sterk aangeraakt zult worden door Gods liefde en kracht en daar ook vervuld mee zal raken.

Het optreden van DJ Roberto Rosso is gecancelled. We verwachten een eventueel volgende keer weer met hem samen te werken.

Locatie: Medialoods, Galvanistraat 23C, 3861NJ Nijkerk
Tijden: 

Inloop 13.00 uur
13.30 – 14.00 uur voorprogramma

14.00- 21.30 uur met verschillende pauzes

Voor degenen die met het openbaar vervoer komen zullen er pendelbussen zijn die vanaf het station direct naar de locatie rijden en terug.

Wij mogen doorgaan!

Tijdens dit evenement houden ook wij ons aan de verplichtingen van het RIVM. 13-17 jarigen zijn niet verplicht afstand te houden van elkaar. De zaal zal goed worden geventileerd. We verzoeken je bij duidelijke verkoudsheidsklachten niet te komen. Mocht dit event worden geannuleerd dan worden de ticketkosten teruggestort.

Diner: er zullen foodtrucks aanwezig zijn waar men avondeten kan bestellen. Dit is niet inbegrepen in de entreeprijs.

In samenwerking met

  • Jarno van Dijk van Kingdom Culture Ministries te Nijkerk;
  • Worshipband Loft Worship;
  • Luuk Salomons van christelijke jongerenorganisatie STREEF!;
  • Daniël van Deutekom, full-time evangelist en bekend van onder andere VICE documentaire Zondagskinderen en een uitzending van RTL Late Night;
  • Samuël Boujadi en Baruch van Beek, gepassioneerde Jezus volgers.

LOGO-Kingdom-Culture-ministries

 

 
Open chat
Vragen?
Powered by