Momentum

Over het event

MOMENTUM is hét christelijke jongerenevent voor 14 tot 21-jarigen waar jij opnieuw wordt aangevuurd door een ontmoeting met de Heilige Geest! Het is een dag vol vurige sprekers, knallende worship en avontuurlijke spellen. Dit wil je niet missen!

YES! Maak je klaar voor een levensveranderende dag waarin God én elkaar ontmoeten centraal staat. Daniël van Deutekom, Luuk Salomons, Gerrit Zwart en Alberto Mvila zullen je o.a. leren hoe je Gods stem kunt verstaan, hoe je kunt wandelen met de Heilige Geest én hoe God levens veranderd. En dat in samenwerking met de fantastische Loft Worship en Julian Goedhart & band!

In een tijd waarin veel jongerenevents gestopt zijn, is het zo belangrijk om weer samen te komen! Laat je bemoedigen, word (opnieuw) aangevuurd, en leer nieuwe mensen kennen! We kijken uit naar een fantastische tijd in Gods aanwezigheid!

MOMENTUM vindt plaats op zaterdag 5 maart. Het volle programma duurt van 11 tot half 10. We hebben drie knallende diensten, met in de middag en in de avond een lange pauze vol activiteiten: In het middagprogramma dagen we je uit om onze insane stormbaan van bijna 100 meter te overwinnen! Ook dagen we jou en je vrienden uit tot een potje levend tafelvoetbal!

Liever iets creatievers? Kom naar onze workshop creativiteit en groei in je talent! En om het af te maken draait onze DJ Rich Recordz tijdens dit alles de allernieuwste tracks! Helemaal uitgeput van het sporten of zin in lekker eten? Kom dan naar één van onze foodtrucks!

Ben je tussen de 14 en 21 jaar? Meld je dan nu aan via de link in de bio van @jouw.momentum en laat je vrienden weten dat je erbij bent! Jeugdleiders zijn welkom. Volg deze pagina voor de laatste updates! We zien uit naar deze onvergetelijke dag!

Nog even dit… Dit is een godsdienstige samenkomst. Wij vragen geen QR-code aan de deur. Zingen is toegestaan, graag zelfs! Een mondkapje dragen is niet verplicht, maar uiteraard toegestaan. De hoofdzaal is erg groot, waardoor afstand houden mogelijk is. Het plafond is 10 meter hoog en er wordt voldoende geventileerd, waardoor het evenement veilig kan verlopen. MOMENTUM vindt plaats te Otterloseweg 18A, Ede. Er is voldoende parkeergelegenheid en het station is op 15 min. afstand. Vragen? DM ons!